Popular Posts

Jul 30, 2012



Man turns his head 180 degrees   no kidding Freaky,
pusing kepala 180 darjah...
betul-betul bukan tipu-tipu,
ini yang dinamakan kelebihan istimewa,

dokta telah buat kajian dan berasa pelik dan buntu mancari jawapan..
malah lelaki pelik tersebuttidak mengalami sebarang masalah kesihatan dan disahkan normal..

Posted on 7/30/2012 09:00:00 PM by azrul perasit

No comments



Karoot Komedia X - Ep8 full
lawak posa lagi,,
memang best mesti tonton..

korang asik share dalam FB ja..
aku share dalam blog..

selamat menonton..

thanks uploaded by

Posted on 7/30/2012 05:53:00 PM by azrul perasit

No comments

logo merdeka ke-55 baru dah tukar ke...
lau belum x yah la pening-pening

cuba tukar logo yang nie..
biarpun design sama, buruk sebab on logo jaa...

logo pilihan

logo lama

thanks for link,
oh!Media foto...

Posted on 7/30/2012 05:22:00 PM by azrul perasit

No comments



Chinese Gymnastics Team - 2012 Olympics
who will compete for the Chinese team at olympics 2012
let's follow Chinese Gymnastics team..
mereka pasti akan champion



dari kecik lagi meraka telah dilatih sedemikian..

what Olympics ???

Posted on 7/30/2012 04:59:00 PM by azrul perasit

No comments



siapa puasa semua angkat tangan
dan jerit hau! hau ! hau!

hihihih
siot ja masuk lak tue tune mulut ketika dia cakap tue,,

terbaikla..

tq uploaded buat aku tergelak..
 

Posted on 7/30/2012 04:12:00 PM by azrul perasit

No comments



Lagu Tema - Janji Ditepati (Hari Merdeka ke-55) ORI>>>>
merdeka ke-55,
lagu tema...janji ditepati,
yang like 143 jA...
yang dislike 10264........oooooooooooo

Number of likes143
Number of dislikes10264


Lagu Tema - Janji ditepati (Hari Merdeka ke- 55) FAKE <<< versi pembangkang
yang like 1768
yang dislike 68 ja..... oooooooooooooooo...

Ratings for this video (1836 total)
Number of likes1768
Number of dislikes68


jom like anda pilih siapa
like mana yang korang sokong ,,bantula sikit pemimpin anda..

aku dah like
anda bila lagi..




Posted on 7/30/2012 02:19:00 PM by azrul perasit

No comments



GADIS CINA HOT BKN ISLAM BERHUJAH PRO-PUASA
gadis cina 21 tahun
J SZE....
bukan islam
beliau menceritakan pengalamanya berpuasa selama 8 hari berturut-turut,
saja-saja berpusa ...rasa pelik,nak try-try .take the challenger

apa makna nikmat
contohla........
air kosong rasa manis...

puasa menambah, rasa menghargai..
rasa menghargai menambah rasa cinta..
contohla..........

emmm ...
selamat berpuasa...
hargailah bulan ramadhan ...

"maa laa yarham, la yurham "
maksudnya.....
"barang siapa yg tidak sayang,
tidak akan disayangi....
barang siapa tidak cinta,
tidak akan dicintai..."

Posted on 7/30/2012 03:45:00 AM by azrul perasit

No comments



aku update and share link baru,
jom tengok sebelum kena copyright cliam..

sebab tue aku malas nak upload sendiri movie dalam you tube nie..
x baik dee...hiihihih

so cara selamat aku share jala..
and pada waktu yang sama aku tolong uploaded dapatkan traffic yang tinggi,,

kalau nak lebih selamat lagi korang p mana-mana link or wep site yang boleh download movie
korang download pastue tengok and simpanlah sampai bila-bila

Posted on 7/30/2012 03:04:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 29, 2012



kisah benar kesilapan membawa maut...
nothing to say,
just watch ,

OMG......

Posted on 7/29/2012 10:21:00 PM by azrul perasit

No comments



ini baru dinamakan rock kapak...
must watch..
begitu nostalgia ...

macam mana la zamab muda2 pakci ni dulukan,
hahah tak leh aku tengok ..
nak gelak...
tapi x leh nak gelak..
.................

Posted on 7/29/2012 10:18:00 PM by azrul perasit

No comments



Sejarah Ustaz Azhar Idrus Belajar Agama
dan beberapa gambar UAI semasa muda..







yang nie tuan guru Nik Aziz...
hihih...






Posted on 7/29/2012 06:48:00 PM by azrul perasit

No comments




Selamatkan Maryam
Selamat kan Islam..

2 million muslim leave islam every year
why why why,

save islam
save indonesia
save Maryam
join us on this mission 
watch,share,and donate

Posted on 7/29/2012 02:27:00 PM by azrul perasit

No comments



Detective.Dee.and.the.Mystery.of.the.Phantom.Flame.2010 HD FULL MOVIE
good quality picture
HD full movie

enjoy,

thank uploaded,

Posted on 7/29/2012 03:37:00 AM by azrul perasit

No comments

Tak tidur malam main game perang ni. Percuma pulak tu. TERBAIK.
worldoftanks-sea.com
GAME online terbaru

Lebih 150 Kereta Kebal SEBENAR Untuk Gune? 
Pergh!! Lagi Mantap Dari COD & Battlefield! 

Adakah anda sebahagian dari jutaan gamer yang telah "terjebak" dengan World of Tanks? Jangan ketinggalan!

let's play this game together,
for start play click image below.. 






Posted on 7/29/2012 01:03:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 28, 2012

Malaysia Opening Olympic 2012

watch free online Olympic 2012
go go go malaysia boleh!!

for watch online Olympic click image below


Posted on 7/28/2012 06:23:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 27, 2012



budak di ajar so jadi sesat dia..
smoking, mencarut ...
selamba ja dia hisap rokok macam dah besar
actually aku pun x paham dia cakap apa..???

ampun ampun ,,ampun mata mu...!!!

haha
pesanan untuk budak nie..
dah besar nanti jangan lupa update kisah hidup kau dalam youtube ya,,

Posted on 7/27/2012 09:00:00 PM by azrul perasit

No comments



jepun game
mulut ke mulut,

ada-ada ja jepun nie..
part katak tue yang aku paling geli....

Posted on 7/27/2012 08:51:00 PM by azrul perasit

No comments

bila PM berbicara di FB
just suka-suka supaya korang gelak

bila PM berbicara

Posted on 7/27/2012 05:18:00 PM by azrul perasit

No comments

click image below


Want to go on a free holiday? :D Share this & stand to win free plane tickets to an Asean destination of your choice! 

Posted on 7/27/2012 05:07:00 PM by azrul perasit

No comments



Storm Warriors (2009) HD FULL MOVIE

aku dah download movie nie sebagai collection movie aku...
so jom download sama-sama sebelum movie nie hilang..
legend movie...
dari kecik lagi aku follow dan baca comic pedang setiawan niee...




enjoy and thanks uploaded by
 

Posted on 7/27/2012 03:44:00 AM by azrul perasit

No comments


bila gambar berbicara,

Kuala Lumpur Malaysia,
the least courteous
bandar kurang sopan ? atau dalam kata lain 37%
Rakyat Malaysia adalah Biadap,
adakah andar sedar bahawa rakyat kita biadap,,


no comment ...
anda pembaca lebih bijak menilai..
petikan dari Readers Digest


                         gambar sekadar cuci mata

Posted on 7/27/2012 02:17:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 26, 2012



Funny North Korean Kids Playing Drums
comel ja...
dari kecik telah dilatih bermain drums
kalau dah besar nanti main apa lak ya.....

OMG.............
banyak-banyak alat muzik drums la aku paling minat,,,,


Posted on 7/26/2012 10:32:00 PM by azrul perasit

No comments



Rolling bridge London
jambatan yang awesome Engineering

main lipat-lipat lak dia...

Posted on 7/26/2012 10:28:00 PM by azrul perasit

No comments



Mother of Baby Run Over By Train Credits God For Saving Son's Life
bayi 6bulan terselamat dari nahas kereta api di Australia..

jika kita melihat dari rakaman cctv ini
kita pasti akan merasakan bayi itu tidak ada harapan ...

allah maha besar,
bayi itu selamat dan hanya disahkan cedera di bahgian kepala sedikit sahaja..

Posted on 7/26/2012 10:01:00 PM by azrul perasit

No comments




16 year old designs a 50p coin for London Olympics




Posted on 7/26/2012 08:25:00 PM by azrul perasit

No comments



Demi Undi Bantah Sekolah Agama Rakyat   Ustaz Kazim

Ustaz Kazim Elias
Dewan Merdeka Majlis Perbandaran Manjung,Perak
15 julai 2012

orang melayu mesti islam
pelembagaan inilah yg cuba dirombak
lebih malang lagi orang islam yg bersekongkong dengan orang kafir untuk rombak atikal
153 pelembagaan ini....

untuk full video sila click
http://syokperasit.blogspot.com/2012/07/sokong-islam-anda-selamat-ustaz-kazim.html

Posted on 7/26/2012 04:27:00 AM by azrul perasit

No comments



Sokong Islam Anda Selamat -Ustaz Kazim

full Ceramah Ustaz Kazim Elias
Dewan Merdeka Majlis Perbandaran Manjung
15 julai 20112

Posted on 7/26/2012 04:26:00 AM by azrul perasit

No comments



[Funny]LARVA Full movie
catoon larva yang x ada suara
boleh la kalau nak layan..

so aku labals kan movie nie sebagai,,
full movie melayu
full movie cina
full movie  hindi

hahah layan,,,
enjoy...

Posted on 7/26/2012 02:13:00 AM by azrul perasit

No comments



tutorial perasit mendownload movie...

dimulakan dengan assalamualikum,
kadang kadang aku duduk office boring jugak bosan layan internet..
so sambil melayan internet ni aku download movie la apa lagi
ada jugak bahan untuk aku tengok atau layan malam karang..

so disini aku nak kongsi sikit macam mana aku mendownload movie ni,,
web site yang aku selalu cedok movie ni seperti berikut,
1.syok.org

2.oh syok movie

3.jiwang.net

Sebenarnya banyak lagi tempat yang korang boleh download movie nie..
apa yang diatas tue sebahagian ja..

mesti korang nak tahu macam mana caranya lak nak mendownload  movie2ni kan,
emm ..
macam nie cara dia,

1. yang pertama dan yg penting bagi aku korang mestilah ada software Internet Download Manager coz benda nie speed download laju sikit semasa men download 

2.korang bukak mana2 web site diatas,
pilihla movie apa yang korang nak,pastu dia akan keluar Download Link :
selalunya link tu macam nie
[Mediafire]
Part 1 | Part 2
pastue korang download la ke dua2 part tue,(make sure completed)

3.Sila join part-part video ini dengan menggunakan software HJ-Split sebelum play kecuali file “Single Link”.

ok harap membantu ,lau x paham jugak try2la search sendiri atau tanyala pakcik google tuee..

Posted on 7/26/2012 02:10:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 25, 2012



Geng Pengembaraan Bermula (Full) eng.sub.
Misteri hantu durian,
maaf aku tak tengok lagi cerita  nie..
baru aku nak tengok nie..hi.......

filem cetera animasi 3D CGI pertama yang dihasilkan di Malaysia..
lebih dekenalai sebagai upin dan ipin..
betul..betul,,betul,,

selamat menonton,
thanks uploaded

Posted on 7/25/2012 03:33:00 PM by azrul perasit

No comments



Malaysia vs Arsenal 2012  full match review
jelajah asia 2012
Malaysia 1-2 Arsenal,

hampeh..!!!!!!
selalu player Malaysia kita hilang focus di saat2 terakhir..

bulan posa kot..
tadi berbuka makan bnyak sangat

thanks uploaded by
SELANGORTVNEWS 


Malaysia VS Arsenal

Posted on 7/25/2012 01:25:00 AM by azrul perasit

No comments




Mario Balotelli

search-search dalam youtube malaysia lawan Arsenal 2012 aku terjumpa mamat itali nie,,
masih kenal dengan mamat nie,,
mario balotelli 

boleh tahan jugak mamat nie..
ronaldo pun dia bitch! macam tue ja...
takut ronaldo...time 1:15 ...


mario balotelli in euro 2012

Posted on 7/25/2012 12:28:00 AM by azrul perasit

No comments



Afghanistan Special Corps 2011 -Be Afraid
video yang kelihatan funny,
tapi hakikatnya.....



Posted on 7/25/2012 12:00:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 24, 2012




HQ Indonesia Idol 2010 Melati Penampakan Hantu [Indonesia Ghost Idol]
siapakah Melati..????
macam mana leh lepas kontilanak niee...

adakah pihak penganjur program berkenaan yang benarkan atau diatur oleh
pihak penganjur sendiri..



Posted on 7/24/2012 11:49:00 PM by azrul perasit

No comments



Perempuan Neraka (Cerekarama TV3)
best cerita nie..
pengajaran bagi kaum-kaum wanita,,,
x mustahil benda nie berlaku di alam reality  ..

aku benci dan menyumpah kepada kaum wanita macam nie,,
thanks uploaded by
amybeckhamkdz 



Posted on 7/24/2012 04:43:00 PM by azrul perasit

No comments

Posted on 7/24/2012 03:16:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 23, 2012

blila gambar berbicara



Posted on 7/23/2012 07:23:00 PM by azrul perasit

1 comment


bila gambar berbicara

eeee apa nie..????
agak-agak kalau korang nampak benda alah macam nie
dekat bazar ramadhan korang nak beli x...

Bacon Turtle Burger. Need I say anything else?
no comment la...


Posted on 7/23/2012 06:40:00 PM by azrul perasit

No comments



Majlis Perkahwinan Syafiq (16tahun)  & Yana (14tahun)
always think positif ...
tahniah buat kedua2 pengatin,,
tahniah juga kepada kedua2 family pengatin tersebut,,
semoga anda berbahagia ke akhir  hayat..

Posted on 7/23/2012 06:21:00 PM by azrul perasit

No comments




bersama matluthfi di bulan posa,
apa kata dia..
apparently thin,
people eat less,

masa yang sesui untuk kuruskan badan,,demi girlfriends..
"she said, i gained weight,"
"so she doesn't like it"
"not that much? 10kilos"
"here and there,what is this..!!!!"

afterall,we are not fasting for someone else,
not for girlfriends whatsoever,
it is solely for god,
at the same time,we remember the less fortunate

ramadhan ini ,mari berpuasa kerana tuhan...



thanks mut luthfi...

Posted on 7/23/2012 04:51:00 PM by azrul perasit

No comments



Perutusan Ramadhan 1433H - ANWAR IBRAHIM
aku share ja korang nak gelak-gelak la...


OMG...

selamat berpuasa kepada semua rakyat malaysia,
kurangkanlah aktiviti-aktiviti mengumpatya,

Posted on 7/23/2012 01:25:00 PM by azrul perasit

No comments



Man Sewel Datang KL Full Movie (2012)
bawa la akaaaakaku pergi kemana saja..
bawa la akaaakaku aku lari dari sensara....

thanks uploaded by

Posted on 7/23/2012 01:58:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 22, 2012


Posted on 7/22/2012 02:42:00 PM by azrul perasit

6 comments


Posted on 7/22/2012 02:42:00 PM by azrul perasit

No comments



cerita yang boleh kita sama-sama ambil iktibar
kenapa la cerita macam nie x ada dalam wayang

xapala cerita macam niela best nak laya dengan awkz..
hihihi..

thanks uploaded,

Posted on 7/22/2012 02:35:00 AM by azrul perasit

No comments



Uncle Usin [Full Version]
best apa cerita nie,,
lau x ada kerja moh la kita layan cerita ni,,
korang boleh belajar bermacam-macam jurusan yang pelik2 dalam cerita nie..
lepas tue korang try la kat umah jadi ke x..
just guna kertas ja x banyak modal pun..

enjoy...
thanks uploaded by

Posted on 7/22/2012 02:28:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 21, 2012



Superliga Bloopers
aksi player football memalaukan diri sendiri
from the Danish Superliga,,

apa kata dia,,??
very funny...
ewww i seen his butt.....

Posted on 7/21/2012 02:27:00 AM by azrul perasit

No comments





8Jam FullMovie.(2012)
siapa belum tengok cepat tengok,,
siapa malas nak download mendownload tue pun cepat tengok
siapa yang kat rumah internet laju tu pun cepat tengok
sebelum admin delete movie nie..

aku sekadar share...
apa-apapun thanks uploaded by

Posted on 7/21/2012 12:32:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 20, 2012




CCTV kejadian ragut di pulau pinang.
selepas 7 orang lalu lalang tanpa menghulurkan sedikit pun bantuan
barulah mangsa diselamatkan,

mangsa mati ditempat kejadia ,
punca kematian disebabkan kecederaan di kepala,

jahanam punya peragut...!!!!
kau la punca untie nie mati...

Posted on 7/20/2012 08:51:00 PM by azrul perasit

No comments



lambang salib kelihatan dari bumbung KUSTEM gong badak Terengganu



 Putrajaya,Federal Terriotory of Putrajaya,


apa-apa pun biar gambar yang berbicara
perasit sekadar share,
anda pembaca lebih bijak menilai,

Posted on 7/20/2012 06:42:00 PM by azrul perasit

No comments



OMG
boleh bah kalau kau,!!!
x pro la perompak nie...
takut-takut laju ja dia buat kerja...

Posted on 7/20/2012 06:15:00 PM by azrul perasit

No comments



Robbery at ATM machine!
brutal sungguh perompak nie..
alangkah takutnya kalau benda nie berlaku di negara kita,

Posted on 7/20/2012 06:14:00 PM by azrul perasit

No comments


Posted on 7/20/2012 05:43:00 PM by azrul perasit

No comments



no comment .....
sumber dari facebook..


Posted on 7/20/2012 05:13:00 PM by azrul perasit

No comments

apabila gambar berbicara,


Posted on 7/20/2012 05:04:00 PM by azrul perasit

No comments



CCTV Rakam Polis mengamuk di Seremban -
AMUK LAGI..
terbaru kejadian amuk katanya ,seorang inspektor polis mengamuk di sebuah hotel 2bintang seremban,
punca-punca pergaduhan masih lagi disiasat..

ini makan dia ,
seronak jika kita ada kuasa kita boleh buat apa sahaja,
renung-renungkan..

sumber dari blog
http://milosuam.blogspot.com/2012/07/cctv-berjaya-rakam-polis-mengamuk-di.html

Posted on 7/20/2012 04:55:00 PM by azrul perasit

No comments



Misteri Jam 12 (MJ12) - 08 Feb 2012 (Full)
rancangan mesteri jam 12 dari live redio singapura
tajuk orang minyak,dan macam-macam lagi
jangan taksub sekadar hiburan semata-mata..

Posted on 7/20/2012 04:32:00 PM by azrul perasit

No comments




Debat PRU13: Orang Muda Pilih Siapa? - Nasrudin vs Fathul Bari  [5/5]
orang muda pilih siapa .......
saya pilih PAS,
anda bagai mana...???
sebagai sebuah negara yang berdemokrasi anda berhak memilih sesiapa sahaja pemimpin anda..


pastikan anda tengok full movie ini di you tube part 1/5 hingga part 5/5
dan berikan comment anda ,
ada pilih siapa ???
siapa???
siapa???

Posted on 7/20/2012 04:25:00 PM by azrul perasit

No comments



Hukum makan Masakan Pondan -Ustaz Azhar Idrus
boleh x makan makanan yang dimasak oleh pondan?
.........

Posted on 7/20/2012 04:13:00 PM by azrul perasit

No comments



Hukum Lafaz AMPUN TUANKU / SEMBAH PATIK - Ustaz Azhar Idrus
jom tanya UAI
....

Posted on 7/20/2012 04:12:00 PM by azrul perasit

No comments


salam ramadhan al mubarak 1433h
Perutusan Ramadhan dari Ketua Pemuda Pas Selangor

Posted on 7/20/2012 03:06:00 PM by azrul perasit

No comments


Posted on 7/20/2012 02:38:00 PM by azrul perasit

No comments


moon_landing


Posted on 7/20/2012 02:34:00 PM by azrul perasit

No comments



SUARA KAMI 2012 Edisi Khas Part 3
perdana menteri bersama orang muda,,
program suara kami 2012 himpunan suara rakyat malaysia,
bersama  Perdana Menteri..

Posted on 7/20/2012 03:28:00 AM by azrul perasit

No comments



Crazy fighter in Hong Kong
apa pandang2x....
gila ke...
wachaaaa...
tumbukkan halilintar 1000kuasa kuda..

nasip baikla orang gila nie boleh berfikir lagi..coz dia tumbuk bag dia sendiri..
syabas security train tu coz langsung x sentuh tengok ja...
hihi...

Posted on 7/20/2012 01:23:00 AM by azrul perasit

No comments



Hocus Pocus 1984 full movie
movie
siapa internet laju kat umah tue jom layan movie
hantu cina lompat-lompat nie..

selamat berhibur..

Posted on 7/20/2012 12:40:00 AM by azrul perasit

No comments



FUNNIEST INDIAN IDOL AUDITION EVER GIVEN!!!
what is mean
ashik banayaaaaaaaa ..
ashik banayaaaaaaaa..
is't somebody can tell me what that mean..

Posted on 7/20/2012 12:31:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 19, 2012



jom layan cerita nie
best waktu aku kecik-kecik dulu aku suka tengok cerita hatu cina lompat-lompat nie,,

for more full video from perasit,,
just click carik kat labels full movie

thanks uploaded by

Posted on 7/19/2012 01:12:00 PM by azrul perasit

No comments



Mandi buih di premis untuk dijual
BTB
B TO B
body to body
badan ke badan..
oooooooo bunyi cam bestja.......

masallah............

Posted on 7/19/2012 01:03:00 AM by azrul perasit

No comments

Jul 18, 2012

Posted on 7/18/2012 11:59:00 PM by azrul perasit

No comments

want to know just click..
http://says.com/my/perasit/invite

Posted on 7/18/2012 11:55:00 PM by azrul perasit

No comments



hot x girl nie... panas panas aku ...


agak-agak apa yang pelik dengan gambar nie..
lebih pelik kalau mamat nie menari bersama2 dengan awks korea kat atas nie..
caya la lu bro....

Posted on 7/18/2012 09:32:00 PM by azrul perasit

No comments

Blog Archive