Popular Posts

Formula Khas Untuk Buat Duit Online Click Image For Info

Aug 30, 2012




















Is this a mosquito?


Adakah ini nyamuk?

Ia adalah pengintip serangga, sudah ada dalam pengeluaran, yang dibiayai oleh Kerajaan AS. Ia boleh dikawal dari jarak jauh dan dilengkapi dengan kamera dan mikrofon. Ia boleh mendarat di atas anda, dan ia mungkin mempunyai potensi untuk mengambil sampel DNA atau meninggalkan nanoteknologi pengesanan RFID pada kulit anda. Ia boleh terbang melalui tingkap terbuka,

sumber Unbelievable facts

Posted on 8/30/2012 06:30:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 28, 2012



ANGGOTA kumpulan Taliban dipercayai mendalangi pembunuhan kejam di Musa Qala, Helmand, Afghanistan semalam.

KANDAHAR - Sebuah pesta larut malam di wilayah Helmand, selatan Afghanistan bertukar menjadi tragedi ngeri apabila seramai 15 lelaki dan dua wanita ditemui dalam keadaan kepala mereka dipenggal semalam, kata beberapa pegawai.

Semua mangsa dipercayai dibunuh hanya kerana mereka mengadakan sebuah parti melibatkan pergaulan antara lelaki dan wanita berserta iringan muzik serta tarian.

Seorang gabenor daerah, Nimatullah ketika mengesahkan pembunuhan kejam itu berkata, semua mayat ditemui di sebuah rumah dekat daerah Musa Qala, sekitar 75 kilometer ke utara ibu negeri wilayah Helmand, Lashkar Gah.

"Mereka mengadakan sebuah parti malam kelmarin berserta iringan muzik dan acara tarian apabila diserang oleh kumpulan Taliban," kata Nimatullah.

Menurutnya, belum ada pihak mengaku bertanggungjawab melakukan kekejaman tersebut.

SUMBER: KOSMO ONLINE 

Posted on 8/28/2012 04:50:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 27, 2012



















Firman Allah Ta’ala yang bermaksud: “Allah telah menjadikan Kaabah, rumah suci itu sebagai pusat bagi manusia.” (Surah Maa’idah: 97)

“Neil Amstrong telah membuktikan bahwa kota Mekah yang terletaknya Kaabah adalah pusat kepada planet Bumi.”

Sebenarnya di dalam Al-Quran terlebih dahulu membicarakan perkara ini, sebagai hamba Allah yang diberikan akal fikiran perlulah meneliti dan berfikir disebalik rahsia-rahsia yang terkandung didalam ayat-ayat suci Al-Quran Al-Karim.

Posted on 8/27/2012 05:14:00 PM by azrul perasit

No comments



syok How To Use A Female Condom
pelajaran hari ini,

ooo baru aku tahu,,




Posted on 8/27/2012 05:18:00 AM by azrul perasit

No comments



















 memegang jersi United bernombor 963 sebagai signifikan dengan catatan masa 9.63s yang dilakarnya pada Sukan Olimpik 2012 di London baru-baru ini.

Bolt pernah menyuarakan hasrat tersebut sebaik melakar rekod baharu dalam acara pecut 100 meter pada temasya Sukan Olimpik 2012 di London baru-baru ini.

Dia kemudiannya dilaporkan telah bersemuka dengan pengurus United, Alex Ferguson sebelum pasukan kegemarannya itu menewaskan Fulham 3-2 dalam aksi Liga Perdana England di Stadium Old Trafford malam kelmarin.

"Saya bakal menjadi pemain terpantas dalam skuad United.

"Justeru, saya percaya mampu membuat perubahan yang besar bersama kelab ini," kata Bolt kepada Ferguson.

Bolt dilaporkan kembali semula ke London selepas memenangi acara 200 meter dengan catatan masa 19.58 saat pada kejohanan olahraga Liga Berlian Lausanne, Switzerland pada Rabu minggu lalu.

Kehadiran pelari sensasi Jamaica itu di Stadium Old Trafford malam kelmarin turut mendapat sokongan bergemuruh penonton yang mendesak Ferguson supaya mendapatkan khidmat Bolt pada masa terdekat.

Selain itu, Bolt juga dihadiahkan jersi United bernombor 963 - signifikan dengan catatan masa 9.63s yang dilakarnya di Stadium Olimpik, London tempoh hari. Rekod terpantas dunia acara 100m ketika ini juga masih dipegang Bolt iaitu 9.58s yang dilakukannya ketika Kejohanan Dunia di Berlin pada 2009.

SUMBER: kosmo online

Posted on 8/27/2012 05:16:00 AM by azrul perasit

No comments



Taekwondo - Spin Kick - Full Movie ( English Subtitles )
watch online youtube

more movie click labels perasit or sini

thank youtube and uploaded



Posted on 8/27/2012 04:31:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 26, 2012



layan magik

jom belajar magik cara mudah!!
aku rasa semua orang boleh belajar magik nie
haha layan,,

Posted on 8/26/2012 07:11:00 PM by azrul perasit

No comments

video


awkz pilipono gaduh
ganas jugak awekz pilipino nie,

anak manny pacquiao kot,
kaki naik ke muka tuee
hihi,




















Posted on 8/26/2012 05:34:00 AM by azrul perasit

No comments



layan Dil Se full movie

peh lama tak update and share link full movie hindi ,
jom layan Dil Se

2:39 minute
ada English subtitle

sapa yang tak sempat tengok panggung sabtu tue tengok kat youtube ja.

thanks youtube,


Posted on 8/26/2012 04:12:00 AM by azrul perasit

No comments



GameKlip™ Real controller. Real games.
peh gempak siot,!!

bila la nak ada satu nie,,
masih tak mampu..

Posted on 8/26/2012 02:37:00 AM by azrul perasit

No comments



Muhammad The Last Prophet HQ
Film about the life of prophet Mohammad (pbuh) and how the message of Islam spread.

thanks youtube,




Posted on 8/26/2012 01:25:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 25, 2012



اغتصاب العراقيات.wmv
OMG..



Posted on 8/25/2012 03:51:00 AM by azrul perasit

No comments



lawak jambu di carca marba
jom layan kita gelak sama-sama

macam tengok majalah ujang lak cerita nie

thanks youtube

Posted on 8/25/2012 03:44:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 24, 2012



layan The Prince Of Egypt full movie
layan sampai habis dulu,
ini cerita pasti macam korang kenal,
sorry jike tajuk or title post nie tak ada kena mengena,

aku sekadar share apa yang aku tengok
more movie click sini

thanks youtube,





Posted on 8/24/2012 05:00:00 AM by azrul perasit

No comments



layanbattle royale full english sub
layan ja full movie nie..

kalau best like,
kalau x best comment

for more link you tube full movie yang aku tengok and
share ,,
just click sini

thank uploaded youtube,



Posted on 8/24/2012 04:23:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 18, 2012




Adik Ahmad dan Adik Fizi
berada di Hot FM,

jom tengok mereka,
selapas lakonan mereka berdua dalam iklan Hari Raya BERNAS
memberi kesan pada orang ramai dan ramai yang tersentuh melihat mereka berdua ini,

Hot FM telah menemuramah mereka berdua ,

Posted on 8/18/2012 01:35:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 17, 2012




sumpahan jadi batu di mamah tanah PALOH
tidak tahu kebenaran video ini,!!

mengikut kata-kata wartawan yang mengelarkan dirinya wartawan ini,

pesanan aku pada wartawan ini,
belila camera yang mahal sikit ,


Posted on 8/17/2012 06:08:00 PM by azrul perasit

No comments

kerana putus cinta disebabkan payudaranya yang kecil
gadis cina ini nekat untuk membuat pembedahan membesarkan payudaranya..
itu yang aku paham kalau akau baca translated yang di upload kat bawah nie..

tapi cuba kita dengar ,
apa maksud dan apa yang dia cakap sebenarnya?

ada siapa-siapa yang paham bahasa cina?
tolong translated ...............



Ng ga ching, Anda lelaki murah! kamu selalu mengeluh bahawa payudaraku yang seukuran AA dan terlalu kecil! Dan kau membuang aku kerana itu?Hari ini, 3 bulan setelah putus, aku ingin menunjukkan sesuatu. Sekarang, perhatikan, saya memiliki payudara ukuran C! Jangan menyesal, dan saya yakin kau pasti menginginkan aku lagi bukan? Tapi maaf, kamu tidak punya kesempatan lagi. Aku tidak akan sudi melihat kamu lagi dan aku tidak akan PERNAH membiarkan kamu menyentuh payudara saya yang kini mempunyai ukuran C .Ng Ga Ching, kamu boleh mengatakan saya adalah seorang murahan atau apapun tapi kamu tidak boleh mengatakan bahawa payudara saya kecil lagi. Lihatlah payudara saya, Kini lebih besar!


Posted on 8/17/2012 05:22:00 PM by azrul perasit

1 comment

Aug 16, 2012

OMG salah guna FB lagi

apa masalah budak nie.????
aku pun tak tahu kenapa sampai nak marah mak bapak!!
and tak tahan dengan parents post status bagi tahu satu dunia yang dia nak fuckk parents !!

hope kalau dia betul-betul salah dalam hal ini,
cepat-cepatla mintak maaf selagi sempat,
lebih-lebih lagi nak raya dah nie,








Posted on 8/16/2012 02:51:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 15, 2012



Berita TV3 Di Hack

layan ja...
pastu jangan lupa comment
hahah...

Posted on 8/15/2012 05:15:00 PM by azrul perasit

2 comments



layan
ni baru dinamakan maintenance
cuba bayangkan korang kena wat maintenance or routine maintenance setiap bulan

setiap bulan korang kena panjat benda alah nie..
bukan sebarang orang yang leh climbing macam nie

Posted on 8/15/2012 04:49:00 PM by azrul perasit

No comments



Ronaldo Vs Rémi Gaillard
korang rasa poya tak mamat nie,

tapi hebat de skill dia,,
jom layan

Posted on 8/15/2012 03:47:00 PM by azrul perasit

No comments




















Adnan Sempit 2 (Full Movie)
jom layan cerita ni ..
mungkin ada siapa-siapa yang belum tengok gi..
gua dah 2.3 kali tengok

thanks you tube uploaded ...



Posted on 8/15/2012 07:04:00 AM by azrul perasit

1 comment



layan,
Super macha skill...

ini la macha semua nak ada skill
ingat power la tuee..
muka x hensem,
pastu nak masuk youtube...

macha-macha
buat roti canai pun nak skill
semua la nak skill,

layan ja..


Posted on 8/15/2012 06:45:00 AM by azrul perasit

No comments



ulat resdung kaw kaw dan seram,
adakah ini yang dinamakan ulat resdung..???

ee.. sungguh aku tak sangka dan tak sanggup nak tengok sampai habis video ini..
bukan apa sebab benda alah tue dalam hidung kot,,
pastu main korek-korek lak dia,
siap ada darah lagi,

geli la..
korang rengikla sendiri,




Posted on 8/15/2012 06:45:00 AM by azrul perasit

No comments



Senjakala (Full Movie)
jom layan
kali ini aku share movie yang lama-lama sikit sebab link dia masih ok lagi

so layan sapa yang tak tengok gi tue
thanks uploaded..





Posted on 8/15/2012 06:44:00 AM by azrul perasit

No comments



Seru (Movie) full movie- 2011
jom layan.. walaupun cerita lama























Sinopsis Filem Seru
Cerita ini mengisahkan tentang sebuah produksi yang sedang membuat satu penggambaran. Semasa penggambaran berlangsung, terjadi pelbagai kejadian aneh dan histeria sehingga berlakunya pembunuhan. Bermula dengan penolong pengarah (Sari) yang diserang histeria semasa penggambaran sedang berlangsung, diikuti oleh jurumekap (Julia) yang menjerit lalu rebah apabila bekalan elektrik terputus. Julia bangun dan terus menuju ke hutan dan menghilangkan diri.  Juru kemera Sham dan Tony diarahkan ke hutan untuk mencari Julia. Pengarah (Sam) telah menghentikan penggambaran dan mengarahkan krew-krew pulang ke tempat berkumpul mereka untuk mengelakkan situasi menjadi lebih buruk. Penerbit (Lina) mengarahkan agar Sari dibawa mendapatkan rawatan di hospital. Selepas Sari dibawa pergi, satu demi satu pembunuhan berlaku yang menyebabkan keadaan menjadi tidak terkawal. Semua siri pembunuhan itu adalah disebabkan oleh sepasang suami isteri yang tidak dapat menerima kematian anak dan cucu mereka. Dan krew yang terlibat dalam penggambaran tersebut, terutamnaya Sari digunakan sebagai alat untuk mendapatkan kembali anak dan cucu

thanks youtube uploaded.



Posted on 8/15/2012 06:44:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 14, 2012



Film Horor Indonesia [Full] Hantu Tanah Kusir
filem ke2 Maria Ozawa










anda masih kenal dengan Maria Ozawa..
ya saya tahu anda kenal dengan minah jepun nie..

sebelum ini Maria Ozawa pernah belakon di filem indonesia dan dikritik
hebat..
filem itu yang diberi tajuk "menculik Miyabi"

dan sekarang Filem ke2nya Hantu Tanah Kusir..
kerana perlukan publisiti murahan itulah sebabnya memerlukan pelakon dari jepun ini

layan ja la...




Posted on 8/14/2012 08:23:00 PM by azrul perasit

1 comment

Aug 13, 2012





Vietnamese airline fined for in-flight bikini dance show Raw Video
sebelum ini cebu pacific airline dancing..
http://syokperasit.blogspot.com/2012/08/gaya-baru-pramugari-di-filipina.html#.UCjSYZ3ib2Q

wau... kali ini lagi gempak,
penerbangan baru di Viermam bermama VietJet Air menyajikan bikini show
dalam penebangan meraka menuju Ho Chi Minh City ke pantai eksotis Nha Trang

mereka menggunakan wanita-wanita cantik untuk mempromosikan penerbangan
mereka..

ada sesiapa yang dah naik pesawat ini,
jom share la pengalaman anda..
 : )





Posted on 8/13/2012 08:51:00 PM by azrul perasit

1 comment



Seorang pelayan wanita menjadi popular di internet dengan tiba-tiba

apabila uniform yang dipakai mendedahkan bahagian pangkal payudaranya 
sehingga ternampak telefon bimbit yang diselitkan di celah branya.

disebabkan telifon bimbit tersebut dia menjadi popular,,haha
insiden tersebut berlaaku ketika majlis pelancaran Cameron Pace Broup (CPG)
cawangan China di Muzium kebangsaan China di Baijing

jom tengok pic tersebut..







Posted on 8/13/2012 07:44:00 PM by azrul perasit

No comments


Restoran Guolizhuang di Beijing mula beroperasi pada tahun 2006.

Ia menyediakan pelbagai jenis makanan yang menjadikan organ sulit atau lebih tepat lagi, penis haiwan sebagai bahan masakan utama. Kebanyakan orang China percaya, organ sulit haiwan, mampu meningkat tenaga batin lelaki dan mencantikkan kulit wanita. Namun mereka yang berusia dibawah 15 tahun dilarang makan di restoran ini kerana dipercayai hormon yang terhasil akibat daripada pemakanan ‘bahan’ tersebut mengganggu proses tumbesaran normal badan. Antara makanan termahal di sini ialah organ sulit Yak, dengan harga mencecah USD 220 sepinggan. Ada juga yang memesan penis harimau (harganya sekitar USD 1,500) tapi ia perlu ditempah awal beberapa bulan. Pelik-pelik betul rakyat China ni…

(sumber Real Man Food)



Posted on 8/13/2012 05:29:00 PM by azrul perasit

No comments


Sebelum ini, Mamat telah memuat naik sekeping gambar yang menunjukkan Zed Zaidi berlumuran darah dalam sebuah kemalangan.

Selepas itu, rakan artis Zed Zaidi, Datuk Shah Reza telah menafikan kejadian tersebut dan menyatakan itu merupakan salah satu babak lakonan dalam telefilem yang berjudul Hijrah Jahiliyah.

Memetik dari laman web Gua.com, beberapa pengguna laman sosial Twitter telah mengajukan persoalan kepada Mamat berkenaan isu gambar tersebut.

hinggalah terjadinya isu ini..

layan jala...
aku sekadar share ..
dan mungkin mamat sepah ada jawapan dia sendiri..???







sekeping gambar yang menunjukkan Zed Zaidi berlumuran darah dalam sebuah kemalangan.



Posted on 8/13/2012 04:34:00 AM by azrul perasit

No comments


Ustaz Azhar Idrus ,
menjawap persoalan ape hukum law cium mulot???

kan senang lau tak tahu bertanya,
terbaikla Ustaz..







Posted on 8/13/2012 02:22:00 AM by azrul perasit

No comments



Richard Gale, Australian Boy Gets Body Slammed, Why?

Richard Gale VS Casey Haynes
si kurus VS si gemuk

siapa buli siapa.????
budak nie dah jadi popular dalam you tube.

korang agak siapa yang mulakan buli dulu..

Posted on 8/13/2012 02:02:00 AM by azrul perasit

1 comment



BUdak GEmok KEna BUli,
hahah kesian budak kurus nie
kena belasah cacat seumur hidup..nasip baik tak cacat cedera ja kot..

keberanian si kurus melawan si gemuk
kaki buli kena buli balik...

nasip baik la si gemuk tue penyabar..and cool
kalau tak mati dah si kurus tue..

Gambar sekadar hiasan

Posted on 8/13/2012 01:27:00 AM by azrul perasit

1 comment



Pengumuman Raya Tak Jadi
woii..........
cuba bayangkan Raya Tak Jadi..

apa akan korang pikir ..
kiamat..
or what..

haha x sabarnya nak raya
selamat hari raya maaf Zahir Batin
walaupun lagi seminggu..

Posted on 8/13/2012 12:37:00 AM by azrul perasit

No comments


Info........
































LOKASI SPEEDTRAP OPS RAYA 2012

PLUS Arah Utara / NORTH BOUND

■Under a bridge at about 456km, Sg Buloh junction.
■Under a bridge at about 459km, Bukit Lanjan interchange.
■Under the overhead restaurant at Sg Buloh.
■Under the last bridge before Sg Besi toll at 309.2km.
■Under the bridge at 296.5km, Bangi junction.
■Under the newly constructed bridge at 289.0km, after Nilai North junction.
■Under the bridge at 286.5km, Nilai North junction.


PLUS Arah Selatan / SOUTH BOUND

■Below signboard at about 454.6km and 455.2km, Sg Buloh layby.
■Under the bridge after Subang junction at 11.3km.
■Under the bridge at 22km, Bukit Lanjan junction.
■Under the bridge before Mint hotel, Sg Besi Toll. 80km/h only!
■Under the bridge at 302.8km, Kajang junction.
■About 1km south of Bangi junction, both south and north bound outer lanes
■At 296.5km and 297km, Bangi junction.
■Under the newly constructed bridge at 289.0km, before Nilai North junction.
■At 285.5km and 285.8km, Nilai North junction.
■On center divider at 251.8km and 253km after Senawang junction.
■After Alor Gajah junction at 213.9km, next to water theme park.
■Behind the right hand crash barrier at 198.4km.


Lebuhraya Elite Hubungan Timur Tengah/Utara ELITE NORTH BOUND(AFTER EXIT 214)

■On left hand side at 4.8km after Batu Tiga/Shah Alam exit
■Under the overhead restaurant at USJ/Hicom junction about 8.5km. 90km/h zone!
■Below the bridge before USJ/Hicom junction at 10.5km.


Lebuhraya Elite Hubungan Barat Tengah/Selatan ELITE SOUTH BOUND

■Under the overhead restaurant at USJ/Hicom junction about 8.5km. 90km/h zone!
■Below the bridge before USJ/Hicom junction at 10.5km.
■After exit from KLIA toll to the airport, below Jalan Pekeliling flyover.90km/h


NKVE Arah Timur/Utara (AFTER DENGKIL TO SG BULUH RnR)

■300m before Jalan Duta toll, 60km/h!
■Behind crash barrier on the left when going towards Jalan Duta toll, at 24.9km, 80km/h!
■Below bridge at Damansara Junction, 17.5km
NKVE Arah Barat/Selatan
■Behind crash barrier on the left when leaving Jalan Duta toll from KL, at 25.3km and 25.7km, 80km/h!
■From Jln Duta, below the bridge, 23km, 80km/h zone!
■From Jln Duta, at the underpass at Sg Buloh Y-junction, 22km.
■Behind crash barrier at Damansara Junction, 17.7km and 16.8km
■Below railway bridge at 11.2km
■Under the bridge at Shah Alam junction.
Lebuhraya Kesas Timur
■Under the bridge at 44.8km, downhill run after Puchong junction.
■Kesas West Bound
■At Sg Besi side of East Bound Toll. Kuala LumpurCity
■Jalan Duta; below the flyover at the Damansara junction, 70km/h zone.
Lebuhraya Kesa – Klang
■Dual carriageway between Klang and Port Klang. Towards Klang direction, at about 13km mile stone. 70km/h only!
Leburaya Pantai Timur
■East bound, downhill run after Raub junction.
■Maran, 60km/h zone.
■Paya Bungor, 70km/h zone.
Kawasan Negeri Johor Arah Selatan
■Tangkak junction.
■Under the bridge after Yong Peng
■North junction at 97.3km.
■Ayer Hitam junction.
■Sedenak junction.


Jalanraya Sekitar Utara Malaysia – Arah Utara

■Around Ayer Hitam in 60km/h zone.
■Before Perwaja Steel.
■Sg Petani junction.
■Between Seberang Jaya junction and Sg Dua Toll.
■Penang Bridge at island end.Speed limit 80km/h.
Jalanraya Sekitar Utara Malaysia – Arah Selatan
■Penang Bridge Island end. Speed limit 80km/h.
■About 2km before Juru Toll Speed limit 90km/h.
Kawasan Perak Jalanraya Arah Utara
■Under the bridge at 197.1km and 198.8km, afterKamunting Junction.
■Under the bridge at 204.3km, after KamuntingJunction.
■Under the bridge at 208km, before Kamunting Junction.
■Under the bridge at 214.8km, before Kamuntingjunction.
■Ipoh Vista Point at about 263km. Speed limit 80km/h.
■Under the bridge at 271km, Ipoh North Junction.
■Under the bridge at 274.4km, Ipoh South Junction.
■Under the bridge at 286.9km, Simpang Pulai Junction.
■Under the bridge at 296km, Gopeng Junction.
■Under the bridge at 352.6km, after Sungkai Junction.
■Under the bridge at 353km, Sungkai Junction.
■Under the bridge at 373km, Slim River Junction.
Kawasan Perak Arah Selatan
■Under the bridge at 199km, before Kamunting junction.
■Under the bridge at 241.9km, at Kalau Kangsarjunction.
■Under the sign post at 296.1km, before GopengJunction.
■Under the bridge at 297km, at Gopeng Junction.
■Under the bridge at 300km, after Gopeng junction.
■Under the bridge at 308.6km, after Gopeng junction.
■Under the bridge at 372.6km, at SlimRiverjunction.

Posted on 8/13/2012 12:00:00 AM by azrul perasit

No comments

Aug 12, 2012

 - Ustaz Azhar Idrus Dituduh Bodoh Bahalol


kerana tidak faham tentang agama,
maka boleh mengutuk orang sesuka hati,
Bodoh, bahlol perkataan ‘manis’ daripadanya.

apa masalah perempuan ini..??

Rupa-rupanya dia tidak faham perumpaan dan contoh yang ustaz Azhar Idrus berikan. kalau tak faham, kenalah bertanya. Jangan mengutuk dan menunjukkan kebodohan diri sendiri.

wahai saudari saudara sekalian gunakanlah medan sosial dengan sebaik--baiknya..




Posted on 8/12/2012 10:50:00 PM by azrul perasit

No comments

layan Hot Olympic 2012
hot tak..
















Posted on 8/12/2012 08:39:00 PM by azrul perasit

2 comments

Blog Archive

Untuk Close Like Semua,Kemudian Click LikeDanTeruskanMembaca


Powered By ss
ssLikeDanTeruskanMembaca