Popular Posts

Oct 21, 2012



Sinopsis 
Filem sulung arahan Ghaz Abu Bakar ini mengisahkan Ajib, seorang mat rempit yang meninggal dunia selepas terlibat dengan lumba haram. Dia menjadi roh yang terperangkap di antara dunia hidup dan mati. Bagi meneruskan 'kehidupan', dia perlu menyelesaikan masalah dengan keluarganya. Namun dia menyedari bahawa dia tidak berdaya untuk melakukan apa sahaja, sehinggalah dia sedar bahawa dirinya boleh dilihat oleh Ibrahim.

Posted on 10/21/2012 11:17:00 AM by azrul perasit

1 comment

Oct 18, 2012


Layan Hantu Gangster 2012 Full Movie,

Pengarah filem ini, Wee Meng Chee atau lebih dikenali dengan nama Namawee mengakui filem kedua arahannya berjudul Hantu Gangster diilhamkan daripada cerita gangster daripada datuknya sendiri. Katanya cerita tersebut turut diangkat daripada kisah sebenar datuknya yang pernah berhadapan dengan ahli gangsterism satu ketika dulu.

Posted on 10/18/2012 11:55:00 PM by azrul perasit

1 comment

Oct 15, 2012



Datuk Lee Chong Wei Wedding,tahniah diucapkan kepada DLCW, semoga cepat-cepat dapat baby and dah tentu kami akan nantikan hero baru badminton Warisan DLCW,

Jom terjah atikal ini jugak,
Wedding Ceremony Gambar Lin Dan Dan Xie Xingfang Click Sini


Posted on 10/15/2012 08:01:00 AM by azrul perasit

No comments

Oct 14, 2012


“Ketika pasukan Kelantan menyerang, semua penyokong bersorak tapi saya lihat dia hanya duduk diam sebelum tiba-tiba rebah,” kata Nik Mohd Eppendi Nik Yaacob, 46, rakan Suharto Abdullah, 45, penyokong Kelantan yang meninggal dunia ketika sedang menonton perlawanan bola sepak separuh akhir Piala Malaysia dengan Selangor di Stadium Shah Alam, malam kelmarin. Nik Mohd Eppendi berkata, dalam kejadian kira-kira jam 10 malam, iaitu pada minit ke-63 perlawanan, rakannya tiba-tiba menjadi tidak bermaya menyebabkan dia segera memangku bahagian belakang badan Suharto daripada rebah mengenai

Posted on 10/14/2012 01:44:00 PM by azrul perasit

1 comment

Photobucket


Kami mencari agen affiliate untuk mempromosikan laman web kami di seluruh Malaysia. pendaftaran sebagai agen affiliate dengan kami adalah percuma, tidak perlu sebarang yuran keahlian.

Program kami menawarkan komisen lumayan iaitu RM20.00 untuk setiap client yang anda perkenalkan.

Pembayaran komisen di buat setiap hari daripada hari Isnin hingga hari Jumaat. 

Pendaftaran adalah 100% percuma.

Maklumat lanjut: ==> Click Sini

Jln Ampang, KL, WP 550250, Malaysia

Posted on 10/14/2012 05:51:00 AM by azrul perasit

No comments

Oct 13, 2012

Salah satu gambar aku jumpa dalam google 

Imam Hoslan Husin Atau Lebih Dikenali Imam Baling Kasut dalam mahkamah telah bebas dan tamat menjalani hukuman penjara selama 7 bulan,

Jom kita terjah dan mendengar beberapa cerita pengalaman beliau semasa di dalam penjara,

Click sini untuk atikal sebelum ini Kenapa Imam Hoslan Baling Kasut dan telah dihukum penjara,

Imam Hoslan Husin, 46,
yang baru sahaja kembali ke pangkuan anak dan isterinya semalam selepas hampir tujuh bulan menjalani hukuman penjara akan meneruskan kehidupan biasa dengan berniaga buku dan kitab-kitab pengajian agama Islam.

Posted on 10/13/2012 02:13:00 PM by azrul perasit

1 comment


Layan Sofazr The Movie 2012 'Jiwa Kacau'

Sinopsis,
mengisahkan sekumpulan anak muda yg menggelarkan diri mereka SOFAZR.mereka terlalu sibuk dengan pertunjukkan pentas sehingga pada suatu hari mereka mengadu kepada pengurus mereka iaitu Zack(Zul2by2)bahawa mereka kepenatan dan Zack telah membeli ubat tradisional dari Pak Mastur(Hamdan Senario) dengan harapan dpt mengubati keletihan mereka.tetapi malangnya setelah mereka meminum ubat tersebut mereka telah pun hilang ingatan serta mengganggu ketenteraman awam dan mengakibatkan mereka di hantar ke Pusat pemulihan yg di beri nama “Pusat pemulihan jiwa kacau”di sinilah mereka berjumpa dengan Apong(saiful Apek),kudin(Yassin Senario),Remy(Tauke Jambu),Bob(Jepp Sepahtu),Ar Badul(Dr Bada),Pak Abu(Hamid Ghurka)Atendan Kulai(Mamat sepah),Atendan Ilya(ilya Senario),wak herman(Herman tino) dan ramai lagi bermacam-macam peristiwa dan kekecohan yang berlaku sepanjang mereka di pusat pemulihan jiwa kacau ini..Zack dan Wangi(Leez AF) berusaha untuk mencari ubat bagi mengembalikan ingatan mereka adakah mereka semua Berjaya di pulihkan? Sama-sama kita nanti kan kemunculan filem ini yang tidak siuman di pawagam seluruh negara yang bakal di tayangkan serentak di seluruh Negara pada 27hb September 2012.



Download Click Sini
Mkv File
Link 1
Link 2

Lagi Video Melayu Click Sini
Uploaded 


Posted on 10/13/2012 04:42:00 AM by azrul perasit

No comments

Oct 12, 2012



Gambar Yang Korang Sangka Tapi Sebaliknya (8 pic ) >> 

Posted on 10/12/2012 03:30:00 PM by azrul perasit

No comments



Layan Untuk Tiga Hari Full Movie
Sinopsis:
Untuk tiga hari karya ahadiat akashah Zafrin dan Ujie sama-sama menjalin percintaan semasa bersama-sama menuntut di universiti. Masing-masing merancang untuk melangsungkan perkahwinan. Berbekalkan kekecewaan silam kerana masing-masing pernah melalui keperitan putus cinta bersama pasangan masing-masing, mereka berjanji untuk setia selamanya. Tetapi, mereka dilanda dilemma apabila kedua ibu bapa mereka telah mengaturkan satu perkahwinan. Bagi Ujie, dia tak sampai hati melukakan perasaan ibunya! Begitu juga Zafrin yang semenjak kecil terlalu menghormati emaknya yang tegas! Mereka cuba untuk berterus terang, malangnya, mereka tak punyai kekuatan! Lantas, mereka mengambil keputusan untuk meneruskan juga dengan perkahwinan pilihan keluarga itu… tetapi dengan satu syarat! Mereka berjanji hanya akan berkahwin untuk tiga hari sahaja! Dan, mereka tidak akan sesekali meniduri pasangan masing-masing….. Gila? Tetapi itulah yang telah mereka rancangkan dan mereja berjanji, tiga hari selepas hari persandingan… mereka akan menuntut cerai dari pasangan masing-masing! Lalu, mereka aturkan hari persandingan mereka pada tarikh, waktu dan hari yang sama! Ujie melalui sebuah persandingan yang meriah! Dengan kehadiran sanak saudara dan keriangan yang terpancar di wajah ibu bapanya! Begitu juga dengan Zafrin! Akhirnya, persandingan mereka berjalan lancar tanpa sesiapa pun mengetahui rancangan mereka…

Posted on 10/12/2012 02:43:00 AM by azrul perasit

1 comment

Oct 11, 2012




Layan DragonBall Full Movie Dari Negara vietnam
Apa korang rasa tentang Video Ini,
Cool tak, or hampeh,, hi lau rasa best jom like page ini

Posted on 10/11/2012 05:44:00 PM by azrul perasit

No comments

Oct 9, 2012



Celebrities Ini Main Pegang-Pegang Atas Pentas,Wah hotnya aksi mereka ini, biaQ pi la kat hangpa

Posted on 10/09/2012 09:31:00 PM by azrul perasit

No comments


Aksi Badan Perempuan Flexible Yang Terlampau (10 pic )

Posted on 10/09/2012 12:21:00 PM by azrul perasit

No comments


salah satu kategori yang dipertandingkan yang aku suka,


Layan Anugerah Blockbuster 2012 Full, sapa yang tak tengok lagi tu jom layan,

Posted on 10/09/2012 03:08:00 AM by azrul perasit

No comments

Oct 8, 2012




Inila masalah warga asing atau pendatang asing kat negara kita ni, Membunuh dengan ngeri dan tidak ada prikemaknusian, harap pihak berkuasa dapat membendong masalah seperti ini,

Jom baca Sumber seterusnya,

Kegembiraan seorang sahabat menemui rakan senegaranya berakhir tragedi apabila dia ditemui mati dalam keadaan ngeri dengan perut terburai di kaki lima sebuah bangunan pejabat kosong di Jalan Kota Raja, Hicom Town Centre di Seksyen 27, di sini awal pagi semalam.

Posted on 10/08/2012 04:28:00 PM by azrul perasit

No comments


Soalan: Adakah patut kita beri tahu pada bakal suami bahawasanya kita dah ada dara ke Dok Lagi???
Jawapan Click Play Tonton Sampai Habis,

Posted on 10/08/2012 09:09:00 AM by azrul perasit

1 comment



Sinopsis,
Halimmunan mengisahkan remaja lelaki, Halim bin Munan. Dia sering di ejek dan dibuli rakan-rakannya iaitu Ajak, Pawi dan Kimi kerana sikap Halim yang agak lurus dan namanya yang dianggap pelik.
Halim sendiri sebenarnya menganggap dirinya sebagai 'halimunan' dan dia suka berangan sehingga dewasa. Namun, pada suatu hari Halim difitnah orang kampung kerana mengintai Suriyati yang juga anak gadis Arsyad. Bagaimanapun, Munah tidak mempercayai tuduhan itu. Sebagai ibu, Munah yakin dengan Halim.
Untuk membersihkan namanya, Halim bertemu seorang bomoh iaitu Wak Mali. Ucapan salam

Posted on 10/08/2012 02:31:00 AM by azrul perasit

No comments

Oct 7, 2012




Info Kepada Peminat-Peminat Wonder Girls,


Wonder Girls Korea will be having their Wonder World Tour in Malaysia this 13th October 2012. Watch your favourite K-Pop Idols Sun Ye, So Hee, Ye Eun, YuBin, and Hye Rim to perform Live on stage !!!

Date: 13/10/2012 (Saturday)
Time: 7pm
Venue: Stadium Negara Bukit Jalil, Kuala Lumpur

Ticket Price for Wonder Girls Malaysia World Tour 2012:
RM 520: VVIP Seating
RM 420: VIP Seating
RM 380: Special Zone Seating
RM 280: C Zone Seating
RM 180: D Zone Seating
(See here for Concert's Stage plan)

Posted on 10/07/2012 02:48:00 PM by azrul perasit

2 comments

Oct 6, 2012



Wah Gambar Bayi Ini Mempuyai 3 kaki dan 2 jantina,
Kekuasaan Allah Yang Lagi Maha Berkuasa Setiap Sesuatu Kejadian,

Cuba kita bayangkan kalau anda dapat anak macam ini suatu hari nanti,ape yang anda akan lakukan ? Jika

Posted on 10/06/2012 06:02:00 PM by azrul perasit

1 comment

wicked monkey

Geli-Geli Dengan Monyet Hutan ,
Seorang Pelancong Wanita Yang Sedang Bercuti Di Bali, Telah Dinodai Oleh Beberapa Ekor Monyet Jantan,Jantan La kot, ?

Posted on 10/06/2012 01:00:00 PM by azrul perasit

No comments

Oct 5, 2012


 Ibu Bapa Yang Fail (14 pic)

Posted on 10/05/2012 05:13:00 PM by azrul perasit

No comments


GUMPALAN rambut yang menyelaputi kapur tulis dikeluarkan dari perut seorang remaja.
GUMPALAN rambut yang menyelaputi kapur tulis dikeluarkan dari perut seorang remaja.
Pelik Dalam Perut Ada Gumpalan Rambut Seberat 2Kg. Tak ada yang pelik dalam dunia ni, Kerana tabiat suka makan rambut sendiri dan kapur tulis, Seorang remaja mengadu sakit perut dan apabila dibedah doktor menemui segumpalan    rambut di dalam perutnya,

Posted on 10/05/2012 11:29:00 AM by azrul perasit

1 comment

Oct 4, 2012


17 Aug 2012
3 Oct 2012


Just nak share
jom kita like And anda sokong siapa, bantula sikit pemimpin anda ,
Masih Sempat lagi ,

Posted on 10/04/2012 09:15:00 PM by azrul perasit

1 comment




Askar Wanita Israel Buat Latihan (14 pic)

Posted on 10/04/2012 02:02:00 PM by azrul perasit

No comments



Bebogal Beramai-Ramai (14 pic )

Posted on 10/04/2012 07:11:00 AM by azrul perasit

No comments

Oct 3, 2012


Jalan Raya Tercantik Dan Berbahaya DiDunia (15 pic)


15. The Overseas Highway – Florida Keys

The Overseas Highway 1
The Overseas Highway 2

Posted on 10/03/2012 12:09:00 PM by azrul perasit

No comments


News Teksi Mogok Hari Ini,Jom Naik Teksi.

KUALA LUMPUR: Tidak puas hati dengan perkhidmatan bas percuma Go KL yang didakwa menyebabkan kemerosotan pendapatan sehingga 70 peratus, lebih 250 pemandu teksi bertindak mengadakan mogok di Jalan Bukit Bintang, petang semalam.


Himpunan secara aman itu bermula kira-kira jam 2 petang hingga 7.30 malam membabitkan sekitar kawasan pusat beli-belah Pavillion hingga ke Lot 10.

Posted on 10/03/2012 10:03:00 AM by azrul perasit

No comments

Oct 2, 2012



Layan 3D Sex And Zen - Full Movie
Jom Layan

Pasti Korang Akan Gelak Tengok cerita ini,
pastikan anda berumur 18tahun keatas, Cerita mengandungi unsur-unsur lucah yang tidak sesuai untuk kanak-kanak dan pasangan yang tengah hot bercinta,

Posted on 10/02/2012 02:04:00 PM by azrul perasit

2 comments




Perbahasan Belanjawan 2013  Datuk Seri Anwar Ibrahim

Isu sebelum ini,Click sini
Bajet 2013 Panas Datuk Seri Anwar Ibrahim Mencabar Perdana Menteri,

Play video untuk kita dengar apa dia kata,tak play tak tahu,tak tahu tak paham, lepas tu tengok berita

Posted on 10/02/2012 05:14:00 AM by azrul perasit

No comments

Oct 1, 2012


Neelofa Dan Baju Kebayanya + Skirt Pendik Gambar-Gambar ini Merupakan Fashion Terbaru Bagi Neelofa,  terbaik la Neelofa napa tak pendik lagi,

Posted on 10/01/2012 10:11:00 PM by azrul perasit

No comments



Avril Lavigne

Wajah Celebrities Dulu Dan Sekarang (10 pic)

Posted on 10/01/2012 05:23:00 PM by azrul perasit

No comments



Sinopsis Hantu Kapcai,
Hantu Kapcai mengisahkan tentang Ajib (lakonan Zizan Razak), seorang mat rempit yang kesempitan wang terjebak dalam perlumbaan haram dengan musuh ketatnya, Tiger (lakonan Remy Ishak) demi memenangi wang pertaruhan. Bagi memastikan kemenangan berpihak padanya, Tiger telah melakukan khianat dalam perlumbaan itu sehingga menyebabkan kemalangan ngeri yang mengorbankan nyawa Ajib.

Posted on 10/01/2012 12:47:00 AM by azrul perasit

No comments

Blog Archive