you tube with perasit....
share selagi boleh share,
tiada you tube ,tiadala aku dalam internet,
kerana you tube ,,aku melayari internet,,

saya meminta maaf kepada semua pembaca jika blog ini serba sedikit mengangu emosi atau
ada cacat celernya entry tersebut

sekadar ingin berkongsi dah mengisi masa lapang,
saya sebagai new bloger sentiasa inginkan tunjuk ajar sifu-sifu atau otai2 kat luar sana tue,
apakah kelebihan dan keburan sebagai seorang bloger...

dan juga sekiranya anda salah seorang new bloger rajin-rajin la add or like page saya ..
hihihi..
jika anda menjadi sahabat saya,saya pasti akan follow anda semula,itu janji saya...


Exchange Link Here
atau tukaran link,
jom support aku dengan commend dan tinggal kan jejak anda dalam comment di bawah nanti aku follow anda balik,

letak iklan dalam blog aku free
sesiapa nak try letak iklan dalam blog aku yang tak seberapa ini pun boleh,
free of change ,
just tinggalkan comment kat bawah nie..

nak hubungi aku 
tinggalkan comment kat bawah nie jugak,

and nak papa oder air ke ,makanan ke apa ke ,,,,
comment kat bawah  niee